Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
1 gasten, 13 bots, 0 leden

Hunter Mahan pakt zegen op de World Golf Championship

Woods, Mickelson, Els. Ze waren kansloos in het Bridgestone Invitational. Hunter Mahan was sterk en pakte verdiend de zege.

Mahan (28) veroverde op de South Course van de Firestone Country Club de derde zege van zijn carrière op de US Tour. Hij speelde de laatste ronde van dit World Golf Championship in 64 slagen voor een totaal van twaalf onder par. De Amerikaan had twee slagen voorsprong op zijn landgenoot Ryan Palmer die een 69 liet noteren. In Akron, Ohio werd de derde plaats gedeeld door de Zuid-Afrikaan Retief Goosen (65) en een andere Amerikaan, Bo van Pelt (67).
Lees hier verder op de website van Golfsite.nl
Social Media
Buienradar