Archief

Vijay Singh

Vijah Sing gebruikte verboden middel

Volgens een artikel in Sports Illustrated is Vijay Singh in verband gebracht met een product dat op de dopinglijst staat.

Het Amerikaanse weekblad meldt dat Singh, die in februari 50 wordt, Deer Antler Spray gebruikte en nog steeds gebruikt. Dit middel wordt door Sports Illustrated om schreven als een ‘natural, anabolic hormone that stimulates muscle growth’.

Hoewel de PGA Tour er al in 2011 voor heeft gewaarschuwd dat deze spray op de lijst van verboden middelen staat, lijkt Vijay Singh afgelopen november nog een bestelling bij het bedrijf SWATS te hebben gedaan.

Volgens een bericht op een site van een krant uit Jacksonville heeft Ty Votaw, senior vice-president for communications van het Amerikaanse circuit, gezegd dat de Tour pas commentaar zal geven als men de zaak verder heeft onderzocht.

Lees verder.

Shots van het jaar op de PGA tour


Sergio Garcia, Phil Mickelson, Vijay Singh, Adam Scott en Tiger Woods. Wie had je anders in deze top 5 verwacht?

Via YouTube

Singh int bijna miljoen euro

Golfer Vijay Singh van de Fiji Eilanden heeft zondag (plaatselijke tijd) de World Challenge geworden. Hij kwam na een slotronde van 67 slagen op de banen van Thousand Oaks in Californië uit op een totaal van 277 slagen, elf onder par. De winnaar kreeg als beloning 1,35 miljoen dollar (965.000 euro) in de geldbuidel gestopt.

De World Challenge wordt georganiseerd door de Amerikaan Tiger Woods. De beste golfer van de wereld ontbrak op zijn eigen toernooi, omdat hij nog altijd herstellende is van een knieoperatie.

Lees verder

Social Media

Buienradar