Archief

Open Golfdag

  • Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
  • >

Nationale Open Golfdagen

Vandaag en morgen zullen de Nationale Open Golfdagen plaatsvinden . Tijdens de Nationale Open Golfdagen kunt u helemaal gratis en vrijblijvend kennismaken met deze sport. Golfbanen stellen zich open voor iedereen die interesse heeft in de golfsport. De Nationale Open Golfdagen geeft u de kans om uw eerste golfbal te slaan en meer te weten te komen over golfen. Daarnaast zijn alle golfers die hun golfclubs al tijden niet hebben gebruikt natuurlijk ook van harte welkom!

Op vaste tijdstippen worden door professionals de basisvaardigheden uitgelegd. U kunt deelnemen aan verschillende clinics, wedstrijden, of zelfs al een beginnerscursus volgen. In het clubhuis kunt u terecht voor informatie over lidmaatschappen, beginnerscursussen, het 9-stappenplan, speelmogelijkheden en natuurlijk voor een kopje koffie met iets lekkers.

In 2013 nam een record aantal golfbanen deel aan het evenement en stelde haar baan open voor een ieder die interesse heeft in de golfsport. Het evenement mag met recht succesvol worden genoemd, als wordt gekeken naar het aantal deelnemers en het aantal personen dat na deelname aan de open dagen een lidmaatschap heeft afgesloten, lessen heeft geboekt of is begonnen met een introductie van de sport.

Ga hier naar de officiele website voor meer informatie en deelnemende golfbanen.

Nationale Open Golfdagen op 12 en 13 april

Op zaterdag 12 en zondag 13 april doen meer dan 150 banen mee aan de Nationale Open Golfdagen. In dit weekend, een week voor Pasen, openen golfclubs en -banen hun deuren voor het publiek. Op veel banen, bijvoorbeeld Delfland, worden gratis lessen gegeven.

De dagen worden georganiseerd door de NGF, de NVG en de PGA Holland. De nadruk ligt op het welkom heten van iedereen die wil kennismaken met golf. Daarnaast worden de pijlen gericht op inactieve golfers: mensen die al eerder in aanraking zijn gekomen met golf maar daar geen vervolg aan hebben gegeven.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Open Golfdagen bij Green Meet*s

De Nationale Open Golfdagen komen er weer aan ! Dit jaar vindt het evenement bij Golfbaan Green Meet*s in Erica plaats op zondag 13 april. Een prachtige gelegenheid om gratis kennis te maken met de golfsport. Iedereen is van harte welkom.

Een prachtige gelegenheid om gratis kennis te maken met de golfsport. Iedereen is van harte welkom. Hebt u altijd al eens willen golfen of bent u benieuwd of dit een sport voor u is? Kom dan met vrienden en of familie kennismaken met de golfsport en ervaar het gezellige clubleven op de golfbaan. De golfsport is zeer geschikt om te beoefenen met de hele familie en biedt voor elk wat wils.

Lees hier verder op de website van Emmen.nu

Open dag golfbaan Spaarnwoude Velsen-Zuid: ’Je moet met ontspanning slaan’

Pats!”, en weg is de golfbal. Na een paar keer voorzichtig de golfclub voor haar heen en weer te hebben bewogen, is het negenjarige Jayda gelukt om de golfbal een goeie mep te geven. Het balletje ploft zo’n twintig meter verderop neer in het gras. Jayda is samen met haar opa Ted du Pon uit Santpoort-Noord zondagmiddag één van de deelnemers aan de gratis golfclinics.

‘Kom eens gratis kennismaken’, was de uitnodiging van Golfbaan Spaarnwoude. Zo’n vijftig mensen maakten er gebruik van.

Elk uur begint er een golfclinic. Trainers Greg en Wiggert instrueren hun leerlingen de techniek achter slagen als de chip (een korte slag), de pitch (een halflange slag) en de full swing (de lange slag). Wie het golfen goed wil beheersen, moet die slagen zeker in zijn bagage hebben.

Lees hier het bericht op de website van de IJmuider Courant.

Vandaag en morgen Nationale open golfdagen

De Nationale Open Golfdagen zijn de ideale gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met de golfsport. Heeft u nog niet eerder gegolft of wilt u juist weer de baan op? Dan zijn de Nationale Open Golfdagen daar uitermate geschikt voor.

Ook dit jaar organiseren de golfbanen in Nederland weer tal van activiteiten om de bezoekers van de open dagen een leuke golfdag te bezorgen. Een balletje slaan op de Driving Range, Pitchen & Putten of simpelweg uitleg over de golfsport willen krijgen? Dat kan allemaal op de Nationale Open Golfdagen 2013.

Via ‘Deelnemende golfbanen’ vindt u direct de golfbaan bij u in de buurt die meedoet aan de Nationale Open Golfdagen.

Ga hier naar de officiele website van de Open Golfdag.

Gebouw Twentsche Golfclub uitgebreid

Bestuur en leden van de Twentsche Golfclub kijken reikhalzend uit naar de open dag van komende zaterdag.

Ze hopen op inschrijvingen van nieuwe leden en grotere naamsbekendheid.

Tegelijkertijd kunnen de bezoekers kennis maken met het fors uitgebreide clubgebouw, waarvan de glazen gevels van de uitbouw een doorkijkje geven naar het flora en faune rijke coulissenlandschap met zijn driving range met overdekte afslagplaatsen, oefenholes en een putting green.

Golf Outlet dag

Bezoek op vrijdag 18 mei, de dag na hemelvaartsdag, de golf outlet dag en pak uw voordeel! 
Een uniek aanbod van kleding, stokken, tassen, trolleys, schoenen, ballen en allerhande accessoires.  Er is een speciaal aanbod voor kinderen en er zijn diverse aanbieders van gadgets.
  
Combineer deze dag met:
-rondje golf op Golfbaan Spaarnwoude, op 2 min. afstand*
-de indrukwekkende haven van IJmuiden, 5 min. afstand
-een bezoek aan het centrum van Amsterdam, 15 min. afstand

Drukbezochte Open Golfdag ‘de Heelsumse’

Op de prachtige baan van de Heelsumse Golfclub kon zaterdag worden deelgenomen aan de Nationale Open Golf Dag 2012. Gedurende de hele dag kon men er gratis de golfsport komen “proeven”. Dat betekende, dat er clinics gevolgd konden worden, aan putt wedstrijden worden deelgenomen en er baanwandelingen waren.

De clinics werden gehouden door onder andere Menno Pelk, die als PGA Class A golfprofessional, golflessen bij Golfschool Heelsum verzorgt. Hij werd daarbij geassisteerd door de jeugdige talenten Michael Versteege en Justin de Jong.

Lees hier verder op de website van HoogenLaag.nl

Nationale Open Golfdagen

Op 21 en 22 april 2012 vinden de Nationale Open Golfdagen 2012 plaats. Op de website van Opgengolfdag.nl  vindt u alle informatie over de Nationale Open Golfdagen.

De deelnemende golfbanen zullen er alles aan doen om u een leuke dag te bezorgen! In totaal zullen 130 golfbanen haar deuren openen voor belangstellenden. Nog nooit eerder hebben zoveel golfbanen deelgenomen aan de Nationale Open Golfdagen. Als bezoeker aan het evenement heeft u dus ruime keus! Op deze pagina kunt u zien op welke golfbanen u allemaal welkom bent tijdens de open dagen. Neem familie en/of vrienden mee naar de open dagen en ervaar hoe leuk golfen kan zijn.

Onder het kopje uitnodiging sturen kunt u een digitale kaart versturen per email of via Social Media.

Ga hier naar de website van Opengolf.nl voor meer informatie.

Gratis golfpaspoort tijdens Open Dag op Best Golf

Op zondag 22 april van 12.00 tot 17.00 uur organiseert de 18-holesbaan Best Golf de jaarlijkse Open Golfdag. Nieuw is dat bezoekers dit jaar gratis een golfpaspoort krijgen. Na deelname aan de golfclinic op de Open Golfdag kunnen bezoekers meteen diverse onderdelen in hun paspoort laten afstempelen. Elke stempel brengt aspirant golfers dichter bij de baanpermissie. Met het golfpaspoort zijn beginnende golfers zonder GVB golfen welkom om te spelen op de 18- holes baan van Best Golf.

Uiteraard zijn ook jeugdspelers en golfers met GVB en hun familieleden van harte welkom op Best Golf.   Best Golf is lid van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) die onlangs het Nationaal Golfpaspoort introduceerde. Bas Geurtjens, Manager Best Golf: ‘Met de komst van het Nationaal Golfpaspoort wordt de drempel van het GVB-examen weggenomen. Nieuwe golfers worden vanaf het eerste moment op een plezierige manier geholpen bij de kennismaking met golf. Spelers kunnen, als ze bepaalde basisvaardigheden onder de knie hebben, relatief snel de baan in. Het grote voordeel is dat de focus veel meer ligt op het overbrengen van het plezier. Met de komst van het Nationaal Golfpaspoort wordt het voor iedereen mogelijk om van meet af aan meer te genieten van de golfsport.’ Met het Nationaal Golfpaspoort kunnen beginnende golfspelers bovendien golfen op meer dan 40 golfbanen in Nederland.

Lees hier verder op de website van Bestgolf.nl

  • Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
  • >

Social Media

Buienradar