Archief

Zoek je handicap

Achternaam:
Voorletters:

Wie is online

15 bezoekers online
0 gasten, 15 bots, 0 leden

Items recommended

Peace & Pars voor 2013!

Kerstmix1 golf-tee_1

Voor golfers en golfliefhebbers only! Wil je de kerstkaart of eindejaarskaart net even anders doen dan de anderen? Check Golfwenskaarten.nl voor een uitgebreid assortiment kerstkaarten en kerst-ideeën. Leuke golfcartoons of stijlvolle klassieke kaarten, voor elk wat wils. En check de cadeaukaartjes waarmee je je kerstcadeau kunt pimpen! En wil je helemaal knallen met een origineel kerstcadeau? Dat zit je met deze golf klikostickers gegarandeerd goed!

Golfing Santa of Golfengel

De tijd van de kerstgroeten komt er weer aan en ja, je kunt aan deze jaarlijkse traditie een golftintje geven! Golfkerstkaarten met een cartoon of met een stijlvolle afbeelding. Voor ieder wat wils. Verkoop via deze site.

Dikke Dames op de Golfbaan

Julia Woning is kunstenares en schilderde vrolijke vrouwenfiguren in de golfsport. De serie werd Dikke Dames genoemd. De sfeer, verhoudingen, vormen en structuren geven een vrolijk en kleurrijk beeld. Ze heeft voor een bijzonder originele weergave gekozen. Haar afbeeldingen zijn er nu in 2 series van 3 kaarten. Lees meer over Julia of neem een kijkje in de shop.

Social Media

Buienradar